Verlichting: knop omzetten

97.00 excl. BTW

Dit is een online cursus die je kunt volgen na inschrijving, je ontvangt hiervoor een link in je account. Ook kun je de cursus volgen via de academie pagina.

 

Beschrijving

In deze online cursus leer je helder naar je innerlijke leiding of je innerlijke weten te luisteren. Het hoofd, de gedachten en onze logica hebben ons lang gediend, maar nu is het tijd om dit stukje wat meer los te laten en ons te verbinden met ons hart. Met onze intuïtie. Hiervoor is vertrouwen nodig. Vertrouwen in jezelf maar ook in je Bron. Daar waar je vandaan komt.

Wat kun je verwachten? 

  • Denken verstillen: Je leert je gedachten tot rust te brengen, zodat je meer naar je hart kunt luisteren. Dan kun je leren luisteren naar je Hoger Zelf zonder uit je vertrouwen te raken.
  • Innerlijk kompas volgen: Vanuit je hart en je Hoger Zelf, leer je aanwijzingen ontvangen en interpreteren. Je leert in plaats van vooruit te plannen, in het moment te zijn en je innerlijk kompas te volgen. Dat is stap voor stap kiezen, door aanwijzingen van je innerlijke kompas te volgen. Elke keer is het een training om je innerlijke stem te leren onderscheiden van je hoofd, je ego-gedachten.
  • Vertrouwen en dankbaarheid: Je werkt aan het vergroten van vertrouwen en het ervaren van dankbaarheid. Dit zijn twee aspecten waar wij aandacht aan geven. We ruimen oude ballast op en we zullen deze en andere kwaliteiten in ons verder activeren.
  • The Voice of Creator: Daarvoor hebben we een prachtige ‘tool’ gekregen: het Doosje met the Voice of Creator. Het is een super simpele, effectieve manier om veel blokkades helemaal zelfstandig op te ruimen. Echt geniaal! In een van de onderdelen werken we dit uit en kun je dit diep gaan ervaren en leren gebruiken.
  • Verbinding met de Goddelijke Bron: In feite is het onze meest natuurlijke staat van zijn om verbonden te zijn met onze Goddelijkheid, verbonden met een diepe innerlijke wijsheid en in staat te zijn om vanuit dat punt van wijsheid in actie te komen en vooruit te gaan. Onze meest natuurlijke staat van zijn is een staat van vrede, rust, vertrouwen en dankbaarheid.
  • Loslaten van karmische ballast: In deze cursus ga je je verlicht voelen van zware oude karmische gedachtepatronen en van je zware last. Donkere gedachten worden verlicht met positieve gedachten. Je zult meer contact hebben met je Hogere Zelf waardoor je verlicht in neutraliteit door het leven kunt leren gaan.

Want SAMEN creëren wij de nieuwe Aarde.  Door elkaar te ondersteunen creëren we samen een nieuwe realiteit. De muziek die je in de meditaties en healingen in deze cursus hoort zijn van Music from Source

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verlichting: knop omzetten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.