Fase 01 Claritas Protocol

(4 klantbeoordelingen)

160.00 incl. BTW

Fase 1 is een pakket van diverse energetische middelen op basis van samengeperste suikerkorrels, onderdeel van het Claritas Protocol.

-
+

Specificaties

Afmetingen: 2.7 × 13.5 × 7.8 cm Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Fase 1

Fase 1 is een pakket van energetische middelen, dat kan ondersteunen bij de ziekte van Lyme.

Fase 1 is een onderdeel en de start van het Claritas Protocol.

Het pakket Fase 1 bevat:

  • 2 flesjes Combi 2-3-4
  • 2 flesjes Suffectus
  • 1 flesje Barbaeryl

Jouw pakketprijs: € 160,–
Aanschaf bij losse flesjes: € 166,–

Gebruik Fase 1 en wijze van inname:

  • Fase 1 duurt 16 weken.
  • Start met 2x 4 korrels per dag van ieder:
    Combi 2-3-4
    Suffectus
    totdat de voorraad op is.
  • Na 3 weken start je met:
    Barbaeryl, 2x 2 korrels per dag
    Als je niet misselijk wordt van Barbaeryl, kun je opbouwen naar 2x 4 korrels per dag.

Ga hierna verder naar Fase 2

Het protocol is zo in elkaar gezet, dat de frequenties telkens worden afgewisseld. Dit is om te voorkomen dat de lyme-borrelia resistent raakt. De fases hoeven niet altijd allemaal te worden doorlopen. Dit is afhankelijk van de klachten en hoe lang iemand al ziek is en hoe snel iemand herstelt. Het is mogelijk de fases zelfstandig te doorlopen. Het is niet de bedoeling dit zelf uit te testen en de flesjes los van elkaar te gebruiken, maar het pakket van de fase in zijn geheel te nemen.

 

Extra informatie

Gewicht 0.27 kg
Afmetingen 2.7 × 13.5 × 7.8 cm

4 beoordelingen voor Fase 01 Claritas Protocol

  1. Hanneke

    Ongeveer 25 jaar geleden heb ik ziekte van Lyme opgelopen. Er was toen nagenoeg niks bekend over wat Lyme was en wat de gevolgen konden zijn.
    Mijn klachten gingen in de loop der jaren van heftig naar milder naar heftig naar milder….. Sinds 5 jaar volledig in de wao en ook qua conditie helemaal op. Ik heb veel dingen uitgeprobeerd in al die jaren. Homeopathische, cognitieve gedragstherapie, mindfulness, fysiotherapie enzenz.
    Maar mijn klachten bleven min of meer hetzelfde. Hoewel ik me door de een wel serieuzer genomen voelde dan door de ander.
    Afgelopen voorjaar kreeg ik de tip eens te kijken naar het claritasprotocol. En na met iemand gesproken te hebben, die dit protocol gevolgd had Ă©n die er heel enthousiast over was ben ik er ook aan begonnen.
    Ik heb nu 2 fases doorlopen en ook ik ben heel enthousiast!
    Mijn vermoeidheid is voor het eerst in 25 jaar niet erger geworden, maar juist minder. Ik voel me energieker en kan me daardoor ook weer beter concentreren.
    Mijn hoofdsuizen, hersenmist en draaiduizeligheid had ik bijna elke dag last van, soms een paar dagen achter elkaar. En in de laatste 3 maanden welgeteld 2 x een dag.
    Ik heb ook wel last van spier- en gewrichtspijn. Dit is nog niet minder geworden. Maar ik zit nog middenin het protocol en heb goede hoop dat ook deze klachten minder worden.

  2. Eleonora

    Bij het gebruik van de eerste fase merkte ik al vrij snel, dat ik niet meer zo’n “mistig” hoofd had. Ook met het wakker worden was ik eerder helemaal wakker i.p.v. nog een uurtje rondlopen met het idee van wanneer ik nou eens echt wakker zou worden. Heel prettig en goede hoop voor het vervolg!

  3. Alina

    Vanaf de eerste inname van de korrels van de eerste fase, merkte ik dat mijn gewrichtsklachten minder werden en mijn spierpijn de volgende dag, minder aanwezig was. Daarna kreeg ik elke dag meer energie. Ook ervoer ik rust in mijn lichaam waardoor ook slapen beter ging.

  4. Suzanne (geverifieerde eigenaar)

    Na 6 jaar heftige klachten, ontslag, geen sociaal leven meer door de intensiteit, de ene arts na de andere te hebben gezien en maar niets te vinden werd gezegd dat ik er mee moest leren leven. Dagelijks beroerd, misselijk, verspringende pijn in lijf en leden, hersen mist, weinig kracht, uitval, niet meer kunnen sporten, 9 van de 10 keer dingen moeten afzeggen omdat het lichaam het niet trok, intense benauwdheid en pijn in linker borst naar adem happend en nog veel meer. Als laatste poging contact gezocht met Hyacintha en binnen 5 minuten de diagnose Lyme en zeker al 20 jaar…. Meteen begonnen met fase 1 van het protocol. De eerste dagen was ik erg beroerd, na de eerste week werd ik niet meer beroerd en misselijk wakker, wist niet wat me overkwam! Ook meer energie en veel meer kunnen doen, niet meer uitgeput geweest en meer zin in de toekomst.
    Nu 7 weken bezig en de pijn in gewrichten en spieren en druk bij oren speelt op maar kan reactie zijn door behoorlijk ingrijpende situatie in m’n leven. Ik merk wel dat ik het veel beter kan handelen, had twee maanden geleden echt niet het geval zijn geweest. Dus ondanks de huidige reactie blijf het vertrouwen dat dit protocol goed aanslaat

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *